Προκατασκευασμένο Σπίτι Τύπου Δ

Προκατασκευασμένο Σπίτι Τύπου Δ

Γενικά Χαρακτηριστικά
Το προκατασκευασμένο σπίτι τύπου Δ είναι μια ιδανική λύση για όσους επιθυμούν ένα μικρό, λειτουργικό και ενεργειακά αποδοτικό σπίτι. Με συνολική επιφάνεια 48 τ.μ., το σπίτι αυτό αποτελείται από δύο επίπεδα:

Ισόγειο: 36 τ.μ.
Επάνω δωμάτιο: 12 τ.μ.

Κατασκευαστικά Χαρακτηριστικά
1. Εσωτερική Επένδυση Ξύλου:
   Το εσωτερικό του σπιτιού είναι επενδυμένο με ξύλο, προσδίδοντας μια ζεστή και φυσική αίσθηση στον χώρο. Η ξύλινη επένδυση προσφέρει επίσης καλή θερμομόνωση και συμβάλλει στην ρύθμιση της υγρασίας του εσωτερικού περιβάλλοντος.

2. Εξωτερικά Πάνελ 10 εκ.:
   Η εξωτερική επιφάνεια του σπιτιού καλύπτεται με πάνελ πάχους 10 εκατοστών, τα οποία εξασφαλίζουν εξαιρετική θερμομόνωση και ανθεκτικότητα στις εξωτερικές καιρικές συνθήκες. Η χρήση των πάνελ αυτών συμβάλλει στην ενεργειακή αποδοτικότητα του σπιτιού, μειώνοντας τις ανάγκες για θέρμανση και ψύξη.

3. Κουφώματα Αλουμινίου με Θερμογέφυρα 9660:
   Τα κουφώματα αλουμινίου με θερμογέφυρα τύπου 9660 προσφέρουν άριστη θερμομόνωση και ηχομόνωση, ενώ ταυτόχρονα είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στις φθορές και στην υγρασία. Αυτά τα κουφώματα συμβάλλουν σημαντικά στη διατήρηση της θερμοκρασίας και στη μείωση των ενεργειακών απωλειών.

Ηλεκτρολογική Εγκατάσταση
Το σπίτι διαθέτει πλήρη ηλεκτρολογική εγκατάσταση, η οποία περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες υποδομές για την ασφαλή και αποτελεσματική λειτουργία των ηλεκτρικών συσκευών και του φωτισμού. Η εγκατάσταση είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας.

Στατική Μελέτη
Έχει εκπονηθεί στατική μελέτη για το σπίτι, εξασφαλίζοντας την αντοχή και τη σταθερότητα της κατασκευής. Η μελέτη αυτή είναι απαραίτητη για την εξασφάλιση της ασφάλειας των ενοίκων και τη μακροχρόνια ανθεκτικότητα του κτιρίου.

Συμπεράσματα
Το προκατασκευασμένο σπίτι τύπου Δ με τα παραπάνω χαρακτηριστικά αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν ένα μικρό αλλά άνετο και ενεργειακά αποδοτικό σπίτι. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, η προσοχή στη λεπτομέρεια και η χρήση σύγχρονων υλικών καθιστούν το συγκεκριμένο σπίτι ιδανικό για μόνιμη ή εξοχική κατοικία.